logo
border-address-top
Tandartsenpraktijk Christel Van Cant BVBA

Privépraktijk GROBBENDONK Quinten Matsyslaan 29
2288 Grobbendonk

Tel 014 50 28 41
christel.van.cant@tandarts.be
border-address-bottom

Grobbendonk

Consultaties:

Om lange wachttijden te vermijden, werken wij uitsluitend na afspraak.  Uiteraard kan u niet voorzien wanneer u tandpijn krijgt.  Bij acute problemen zullen wij u steeds zo snel mogelijk proberen verder te helpen.
Voor een vlotte, efficiënte en kwaliteitsvolle praktijkvoering, is het belangrijk dat u volgende spelregels in acht neemt:

  • Indien u een afspraak wenst samen met één of meerdere personen, dan kan dit enkel voor (half)jaarlijkse controle(s); gelieve dit ook duidelijk te melden bij het maken van de afspraak.
  • Bent u onverwacht verhinderd?   Geen enkel probleem, doch gelieve ons hiervan uiterlijk 24 uur op voorhand te verwittigen via de website of het nummer waar u de afspraak gemaakt hebt. Op deze manier kunnen wij andere mensen verder helpen.   Indien wij niet op de hoogte zijn van uw annulatie, zijn we genoodzaakt een bedrag van 65 EUR/voorzien behandelingsuur aan te rekenen.
  • Probeer steeds op tijd te komen, om andere mensen niet onnodig te laten wachten.
  • Neem best een kleefbriefje van de mutualiteit mee (voor uw dossier) en bezorg ons, indien mogelijk en het nog niet zou gebeurd zijn, uw e-mail adres.

praktijk_grobbedonk_1

praktijk_grobbedonk_2

Een afspraak maken via de agendawebsite:

  • op het uurrooster dat u te zien krijgt, klikt u een datum en tijdvak naar keuze aan (de reeds ingenomen afspraken/tijdvakjes zijn niet meer aanklikbaar)
  • nadat u uw gegevens hebt ingevuld, hoeft u enkel nog de afspraak te bevestigen en uw e-mailadres na te laten. Uw afspraak is gemaakt!
  • enkel de tandartsen en de secretaresse zullen uw naam kunnen lezen. Verdere anonimiteit is dus gegarandeerd.
  • U hoeft niet in te loggen met een paswoord, dat is alleen nodig wanneer u een reeds gemaakte afspraak wilt verschuiven of annuleren.

praktijk_grobbedonk_3 

Telefonisch een afspraak maken:

  • Uiteraard kan u nog steeds een afspraak telefonisch maken: hiervoor kan u iedere weekdag tussen 13:00 en 17:00 terecht op het nummer 0475 79 72 14.

praktijk_grobbedonk_4

Personen die misbruik maken van deze agenda worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.

Created by Sanmax